Επίσημη αρχή κάναμε μόλις στις 26-07-2012. Ευχαριστούμε που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα μας έχετε επισκεφτεί τόσες πολλές φορές.

Hit Counter provided by costa mesa dentist
Σημειώνεται ότι κάθε πληροφορία, ανάρτηση,υπολογισμός, σχόλιο, δημοσίευση και οτιδήποτε άλλο περιέχεται, βασίζονται πάνω στο πως οι διαχειριστές προσωπικά αντιλαμβάνονται τα θέματα, δεν αποτελούν επίσημη πηγή ενημέρωσης και η χρήση τους γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

Αποζημίωση Αδείας

Όταν διακόπτεται η εργασιακή σχέση και εκκρεμούν υπόλοιπα κανονικών αδειών, θα πρέπει ο εργοδότης να καταβάλει αποζημίωση στον εργαζόμενο για την άδεια αυτή που δεν έλαβε.
συνηθισμένες περιπτώσεις είναι αυτές των εποχικών υπαλλήλων, των περιπτώσεων άτακτης καταγγελίας, διάλυσης μίας εταιρίας κτλ.
Ο υπολογισμός γίνεται με βάση το μηνιαίο μισθό για τους αμειβόμενους με μισθό, σύμφωνα με την εξαήμερη εργασία. Άρα για να προκύψει η αναλογία αποζημίωσης ενός εργαζόμενου με βάσει το πενθήμερο, θα πρέπει να μετατραπεί σε εξαήμερο και να διαιρεθεί με το 25.
Χρησιμοποιείστε το κάτωθι πρόγραμμα για απλό και έγκυρο υπολογισμό:

Αποζημίωση μη ληφθείσας Αδείας

Πόσες ημέρες δουλεύετε την εβδομάδα Επιλέξτε εάν εργάζεστε πέντε ή έξι ημέρες την εβδομάδα
πόσες ημέρες άδεια έχετε υπόλοιπο Πόσες ημέρες εργάσιμες κανονικής άδειας με αποδοχές δεν έχετε λάβει
Μισθός σε EUR το ύψος του μικτού μισθού που λαμβάνετε
Αποζημίωση Αδείας σε EUR αυτή είναι η αποζημίωση που δικαιούσαι για την άδεια που δεν έχεις λάβει

Προσοχή: να αποφεύγεται τη λειτουργία των προγραμμάτων με παλαιές εκδόσεις του explorer, και να προτιμάτε mozilla ή chrome.
Επίσης, όταν καταχωρείτε δεκαδικά να βάζετε τελεία (.) και όχι κόμμα(,)

καθαρισμός πίνακα

Πατήστε εδώ για το πρόγραμμα που υπολογίζει τις άδειες

Το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τον υπολογισμό του επιδόματος αδείας, βάλτε όμως όριο τον μισό μισθό για τους υπαλλήλους, και τα 13 ημερομίσθια για τους εργάτες.

Ο μισθός που πρέπει να καταχωρίσετε πρέπει να είναι ο μικτός. Συνήθως η αποζημίωση αδείας δεν έχει κρατήσεις ασφαλιστικών οργανισμών, εκτός περιπτώσεων όπως τους εποχιακούς υπαλλήλους, που λαμβάνουν όμως και επιπλέον ασφαλιστικό ένσημο.

189 comments to Αποζημίωση Αδείας

  • Perseas

    Καλημέρα σας,

    Προσελήφθην στην εταιρία που εργάζομαι στις 17/2/2014 με μικτό μισθό 1900 Ευρώ. Ο υπολογισμός των 17 ημερών αδείας για το 2014 είναι σωστός; Τί επίδομα αδείας δικαιούμαι φέτος;

    • admin

      Ότι σας υπολόγισε το πρόγραμμα. Το επίδομα αδείας υπολογίζεται ομοίως, αλλά δεν μπορεί να ξεπεράσει το μισό μισθό ανά έτος.

Leave a Reply

  

  

  


3 + one =