Προγράμματα για ΣΣΕ (ΜΙΣΘΟΙ) Εθνική_Γ.Σ.Σ.Ε_Υπάλληλοι
Επίσημη αρχή κάναμε μόλις στις 26-07-2012. Ευχαριστούμε που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα μας έχετε επισκεφτεί τόσες πολλές φορές.

Hit Counter provided by costa mesa dentist
Σημειώνεται ότι κάθε πληροφορία, ανάρτηση,υπολογισμός, σχόλιο, δημοσίευση και οτιδήποτε άλλο περιέχεται, βασίζονται πάνω στο πως οι διαχειριστές προσωπικά αντιλαμβάνονται τα θέματα, δεν αποτελούν επίσημη πηγή ενημέρωσης και η χρήση τους γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

Μισθοδοσία προσαυξημένη με τις υπερωρίες και τις ώρες Νύκτας και Κυριακής Αργίας

Πρόγραμμα το οποίο υπολογίζει το τελικό μικτό μισθό σας κατόπιν των υπερωριών και των λοιπών ωρών που προσαυξάνονται. Προσθέτει δηλαδή στο μικτό σας μισθό τις ώρες και τις προσαυξήσεις που θα δηλώσετε. Όσον αφορά την Νύκτα και τις Αργίες, προσθέτει μόνο την προσαύξηση. Στα υπόλοιπα προσθέτει τόσο τη προσαύξηση όσο και τις ώρες.
Καταχωρίστε επιλέγοντας τις εκατοντάδες, τις δεκάδες και τις μονάδες.
 

Αναλυτική Μισθοδοσία

Μισθός σε EUR
το ύψος του μικτού μισθού που λαμβάνετε
100άδες 10άδες Μονάδες π.χ. για να καταχωρίσετε 132 ώρες υπερωρία, επιλέξτε στις 100άδες=1, στις 10άδες=3, και στις μονάδες=2
ώρες απλές χωρίς προσαύξηση πόσες ώρες απασχοληθήκατε επιπλέον του βασικού μισθού που δεν λαμβάνουν προσαύξηση
ώρες νυκτερινής εργασίας πόσες ώρες νύκτα απασχοληθήκατε από 22:00 – 05:59 (μόνο προσαύξηση)
ώρες εργασίας Κυριακή Αργία πόσες ώρες απασχοληθήκατε Κυριακή ή Αργία από 00:00 – 23:59(μόνο προσαύξηση)
ώρες εργασίας 6ης ημέρας πόσες ώρες απασχοληθήκατε την έκτη ημέρα της εβδομάδας, π.χ. Σάββατο (εφόσον είστε πενθήμερος και δεν απασχολείστε στο χώρο των ξενοδοχείων ή των επισιτιστικών)(ωρομίσθιο + προσαύξηση)
ώρες υπερεργασίας πόσες ώρες απασχοληθήκατε 1 επιπλέον ώρα (δηλαδή για πενθήμερο 9η ώρα και για εξαήμερο από 6.40΄ έως το οκτάωρο) (ωρομίσθιο + προσαύξηση)
ώρες νόμιμης υπερωρίας πόσες ώρες απασχοληθήκατε 2 επιπλέον ώρες της υπερεργασίας (δηλαδή για πενθήμερο 10η και 11η ώρα και για εξαήμερο από το οκτάωρο έως 10ωρο) (ωρομίσθιο + προσαύξηση)
ώρες παράνομης υπερωρίας πόσες ώρες απασχοληθήκατε επιπλέον όλων των προηγούμενων (δηλαδή για πενθήμερο 12η άνω ώρα και για εξαήμερο από 11 ώρες και πάνω) (ωρομίσθιο + προσαύξηση)
Συνολικός σε EUR
αυτός είναι ο συνολικός μικτός μισθός που δικαιούστε με όλες τις νόμιμες προσαυξήσεις
Προσοχή: να αποφεύγεται τη λειτουργία των προγραμμάτων με παλαιές εκδόσεις του explorer, και να προτιμάτε mozilla ή chrome.
Επίσης, όταν καταχωρείτε δεκαδικά να βάζετε τελεία (.) και όχι κόμμα(,)

καθαρισμός πίνακα

Πατήσετε εδώ για να μετατρέψετε το Μικτό μισθό σε καθαρό

Πατήσετε εδώ για το πρόγραμμα που καταχωρείτε τις ώρες έναρξης και λήξης της εργασίας και σας βγάζει αυτόματα τις ώρες και τις αμοιβές

Καταχωρίστε μόνο το μισθό σας, και δείτε πως διαμορφώνετε κατόπιν της ενσωμάτωσης των υπερωριών και των πρασαυξήσεων Νύκτας και Κυριακής Αργίας. τον αριθμό των ωρών να τον επιλέξετε.
επιχειρείται, τα προγράμματα να απαιτούν όσο γίνεται λιγότερες καταχωρίσεις, καθώς στις επιλογές αποφεύγονται ακραίες καταχωρίσεις και λάθη καταχώρισης.
Ο περιορισμός είναι ότι δεν υπολογίζεται από το πρόγραμμα τη σύνθετη προσαύξηση των υπερωριών επί της προσαύξησης της Νύκτας και Κυριακής όπου συμπίπτει. Τις υπολογίζει ανεξάρτητα. (η ενσωμάτωσή τους περισσότερο θα επιβάρυνε τους χρήστες καθώς θα καθιστούσε το πρόγραμμα πολύ δύσχρηστο

30 comments to Μισθοδοσία προσαυξημένη με τις υπερωρίες και τις ώρες Νύκτας και Κυριακής Αργίας

 • ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΒΑΡΕΣΗΣ

  Καλησπέρα σας,
  Ο σύνδεσμος “Πατήσετε εδώ για το πρόγραμμα που καταχωρείτε τις ώρες έναρξης και λήξης της εργασίας και σας βγάζει αυτόματα τις ώρες και τις αμοιβές” που αναγράφετε πιο πάνω δεν λειτουργεί.

  • admin

   Χρησιμοποιείστε browser mozilla ή chrome. Βάλτε μισθό και επιλέξτε ώρες με τα βελάκια.

 • johnkou

  Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν υπάρχει κάποια εφαρμογή για τον υπολογισμό μισθού/ημερομίσθιου,προσαυξήσεις υπαλλήλου κάτω τον 25ετων

 • ελινα

  Καλησπέρα,
  Εργάζομαι ήδη σε μια εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων part-time. Ετοιμάζεται ο εργοδότης μου να μου κάνει πρόσληψη και έχω κάποιες ερωτήσεις γιατί θα μιλήσουμε για τον μισθό μου (θα ήμουν υπόχρεη αν με βοηθούσατε):
  1. Θα εργάζομαι 6 μέρες την εβδομάδα κυριακές και αργίες.
  2. Το ωράριο είναι 8 ώρες σπαστό (9-2 και 5-8). Όμως, ανάλογα με τις κρατήσεις που θα υπάρχουν θα χρειαστεί να εργαστώ και το βράδυ μετά τις 8 το βράδυ. Αυτό όμως δεν το γνωρίζω από τώρα.
  Με βάσει τα παραπάνω πόσα χρήματα μπορώ να ζητήσω;
  Και κάτι τελευταίο. Επίδομα Πάσχα ή Χριστουγέννων θα πάρω αν αρχίσω να εργάζομαι από τώρα μέχρι τον Οκτώβρη; Από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο συμπληρώνονται 200 ένσημα για να πάρω επίδομα μετά; (Τα τελευταία 2 χρόνια έχω εργαστεί χωρίς ασφάλεια και ένσημα)
  Ευχαριστώ πολύ

 • tasos

  συγχαρητητρια για την πολυτιμη βοηθεια που μας προσφερετε…θα ηθελα να σας ρωτησω καποιες αποριες που εχω σχετικα με το ημερομισθιο….
  προσφατα επιασα δουλεια σαν security και θα ηθελα να μαθω ποσα λεφτα ειναι να παιρνω την ημερα στο χερι???μεικτα ειδα πως λετε 26,18 πανω απο 25 ετων…
  1)ποσο ειναι στο χερι μου την ημερα????
  δουλευω με βαρδιες πρωι-απογευμα-βραδυ….
  2)το πρωι με το απογευμα ειναι τα ιδια λεφτα και το βραδυ +25% σωστα?
  το δωρο πασχα χριστουγεννα πως το υπολογιζω και πως υπολογιζω ποσο θα παρω για την αδεια μου στο χερι παντα και οχι σε μεικτα αν μπορειτε να μου πειτε….
  και αν δουλευω αργιες οποως δουλεψα χριστουγεννα ποσα ειναι τα λεφτα και ποσο οι αργιες αν ειναι και βραδυ???
  παντα και οχι σε μεικτα αν μπορειτε να μου πειτε…
  ευχαριστω πολυ εκ των προτερων….

 • Kostas

  Καλησπέρα!
  Σε επιχείρηση που λειτουργεί 7ημέρες (Πρακτορείο ΟΠΑΠ), μπορεί ο εργαζόμενος να δουλεύει 6ημέρο (6ώρες κ’ 40λεπτά) και σε όλες τις Κυριακές του μήνα (με τις νόμιμες προσαυξήσεις? Ή θα πρέπει τουλάχιστον μια Κυριακή του μήνα να την έχει ελεύθερη?
  Ευχαριστώ

  • admin

   Μια Κυριακή το μήνα έχει επικρατήσει στην πιάτσα. Το νόμιμο όριο είναι μία Κυριακή κάθε 7 εβδομάδες.

 • ΜΕ

  Καλησπέρα σας,

  άνδρας 32 άγαμο με τετράωρη απασχόληση σε πρακτορείο Προπο 7 μέρες την εβδομάδα πως υπολογίζω το μισθό Κυριακής;

  σας ευχαριστώ εκ των προτέρον,

 • nikkns

  Εργάζομαι σε χημική βιομηχανία στην οποία δουλεύουμε 7 μέρες την βδομάδα και έχοντας κυλιώμενο ωράριο (3 βάρδιες ανά βδομάδα) προσπαθώ να πάρω τηλ στο 15512 αλλά δεν απαντάει κανένας μπορείτε να μου πείτε ποιά είνια η δ/νση της επιθεώρησης εργασίας και αν μετά από καταγγελία θα γίνει κάτι? (ουσιαστικά το μόν που χρειάζεται είναι να προσληφθεί ενας ακόμη εργαζόμενος)

  • admin

   To 15512 λειτουργεί από 09:00- 17:00. Στην Σελίδα του Υπουργείου εργασίας στην επικοινωνία έχει όλα τα Τηλέφωνα και διευθύνσεις του ΣΕΠΕ.

 • ΚΩΣΤΑΣ

  ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΩΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΣΕ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ 17.00-07.00 ΓΙΑ 14 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ 06.00-18.00 ΓΙΑ 4 ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ.Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 600Ε ΚΑΙ 13 ΕΝΣΗΜΑ.ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ.

 • WHITE_ANGEL

  ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ, ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΩΣ ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 23/6/2013
  ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΕΧΩ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝ ΜΙΚΤΟ ΜΙΣΘΟ 1043,78 ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ 797 (ΩΡΟΜΙΣΘΙΟ 6,26)ΤΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!! ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ!!!

 • john

  Καλησπερα. Ηερωτηση μου ειναι η εξης. Με 1083.40 μικτα και 200 ωρες νυχτερινα και 40 ωρες κυριακες το μηνα η μισθοδοσια μου ηταν 1516.98, ενω το πινακακι σας τα βγαζει 1603.42 . Τι παει λαθος σε αυτα τα δυο? Ευχαριστω

 • ilias

  γεια σας. στις επταμηνες συμβασεις υπαρχει επιδομα αδειας, δωρο χριστουγεννων και πασχα;
  η συμβαση ειναι απο 15/4 μεχρι 15/11

  ευχαριστω

 • γεια σας. οι υπαλληλοι υποδοχης (ρεσεψιον) δικαουνται ρεπο την εβδομαδα? Και ποια ειναι η διαφορα του υπαλληλου και βοηθου υποδοχης?

  • admin

   Εφόσον ο εργοδότης δεν είναι μέλος κάποιας συνδικαλιστικής οργάνωσης που υπογράφει τις Συλλογικές Συμβάσεις, τότε δεν υπάρχει ούτε μισθολογικά ούτε από άποψη ρεπό κτλ καμία διαφορά ανάμεσα στις δύο αυτές ειδικότητες (σύμφωνα με την ΕΓΣΣΕ δεν απαγορεύεται το 6ήμερο).

 • επιδομα ωριμανσης

  σε ενα σεμιναριο μας ενημρωσαν οτι με το παγωμα του επιδοματος ωριμανσης μεχρι το 2012 μπορουμε να προσμετραμε απλως την προυπηρεσια και να μην την αποδιδουμε μισθολογικα εως οτου πεσει η ανεργια κατω του 10%. ισχυει?

 • giorgos

  καποιος που δουλεύει πενθημερο 8ωρο και δουλέψει εκτάκτως και το Σάββατο 8 ώρες αυτές θα υπολογισθούν ως παρανομη υπερωρια(100%) η σαν υπερεργασια 25%?

 • tasos bamas

  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΑΚΙ ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΒΑΛΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ CITE
  ΕΡΩΤΗΣΗ
  ΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΙΣ 6 (ΤΕΣ) ΗΜΕΡΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 40 ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΜΙΚΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ .
  ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΙΣΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 6 ΕΚΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 40 ΩΡΕΣ
  ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΩΡΩΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ,ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΘΟΥΝ ΩΣ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΑΣ ??????

  • admin

   Η έκτη και έβδομη ημέρα δεν είναι υπερωρία (μέχρι τις 8 ώρες ημερησίως) και ας υπερβαίνουν τις 40 ώρες εβδομαδιαίως.
   Η μία επιπλέον ώρα στο ημερήσιο ωράριο (9η για τον πενθήμερο) εφόσον είναι πάνω από 40 ώρες εβδομαδιαίας εργασία, είναι υπερεργασία (20%)
   Παράνομη υπερωρία είναι αυτή που υπερβαίνει τα ανωτέρω όρια που δεν έχει τις κατάλληλες διατυπώσεις από το νόμο.

Leave a Reply

  

  

  


9 × = seventy two