Προγράμματα για ΣΣΕ (ΜΙΣΘΟΙ) Εθνική_Γ.Σ.Σ.Ε_Υπάλληλοι
Επίσημη αρχή κάναμε μόλις στις 26-07-2012. Ευχαριστούμε που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα μας έχετε επισκεφτεί τόσες πολλές φορές.

Hit Counter provided by costa mesa dentist
Σημειώνεται ότι κάθε πληροφορία, ανάρτηση,υπολογισμός, σχόλιο, δημοσίευση και οτιδήποτε άλλο περιέχεται, βασίζονται πάνω στο πως οι διαχειριστές προσωπικά αντιλαμβάνονται τα θέματα, δεν αποτελούν επίσημη πηγή ενημέρωσης και η χρήση τους γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

ΙΚΑ

Στην παρούσα σελίδα θα αναρτώνται θέματα και προγράμματα που θα αφορούν την ασφάλιση των εργαζομένων, και τα συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα.
Προς το παρόν γίνεται παραπομπή στη σελίδα του ΙΚΑ, στο μέλλον όμως θα έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε μέσω αυτής της σελίδας πληθώρα εφαρμογών σχετικές με τα ασφαλιστικά θέματα.

πατήστε εδώ για το πρόγραμμα του ΙΚΑ που εκτιμάει το δικαιούμενο ποσό σύνταξης

6 comments to ΙΚΑ

 • ΙΔΙΩΤΗΣ

  Αν στο ραντεβού που ορίσει η επιθεωρηση εργασιας δεν εμφανιστεί ο εργοδοτης η εκπρόσωπος τι Γίνεται? Πιεζει την κατασταση κάπως ουσιαστικα η επιθεωρηση?

  • admin

   Εάν έχει παραλάβει με απόδειξη την πρόσκληση, μπορούν να επιβληθούν κυρώσεις για μη παράσταση.

 • Μπαμπατσουλης

  Καλησπέρα σας ,
  Γεννήθηκα τον Ιουνιο 1951 και από το 1982 μέχρι το 1997 (15 χρονια) ήμουν ασφαλισμενος στο ΙΚΑ .
  Ποια χρονιά δικιαουμαι να πάρω συνταξη ?
  Ευχαριστω εκ των προτερων
  ΓΜ

 • Καλησπέρα
  εάν ασχολείσθε με συντάξεις του ΙΚΑ θα ήθελα να ρωτήσω:
  Είμαι γενημμένη το 1960 (52 ετών)και υπέβαλα αίτηση για σύνταξη τον 06/2012 (βάσει του νόμου που αφορά μητέρες που το παιδί τους ήταν ανήλικο όταν είχαν 5.500 ένσημα). Δήλωσα ότι συνεχίζω να εργάζομαι.
  Εάν συνεχίσω να εργάζομαι όταν θα βγεί η απόφαση για τη σύνταξη μου και σταματήσω την εργασία π.χ. όταν θα είμαι 54 ετών, οπότε τότε θα μου καταβάλλεται η σύνταξη: η μείωση στη σύνταξη που θα παίρνω θα υπολογισθεί με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης ή με την ημερομηνία που θα αρχίσω να την εισπράττω?
  Αν ημερομηνία υπολογισμού είναι η ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης μπορώ να κάνω κάτι για να κερδίσω τους μήνες ή τα χρόνια που συνεχίζω να δουλεύω και να περιοσιθσεί η μείωση?

  Ευχαριστώ πολύ.

  • admin

   Τα θέματα συντάξεων είναι πολυδιάστατα και πολυσύνθετα, και θα πρέπει να απευθύνεστε στο αρμόδιο τμήμα του ασφαλιστικού σας φορέα για εμπεριστατωμένες απαντήσεις.

 • GZ

  1-ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΙΣΧΥΕΙ ? ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ Ν 4075/2012 ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟ – ΤΟ ΥΠΟΚ ΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ

  2- Η ΜΕΙΩΣΗ 1,10% ΙΣΧΥΕΙ ? ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΑΕΣΟΥΝ ?

Leave a Reply

  

  

  


6 − = null