Προγράμματα για ΣΣΕ (ΜΙΣΘΟΙ) Εθνική_Γ.Σ.Σ.Ε_Υπάλληλοι
Επίσημη αρχή κάναμε μόλις στις 26-07-2012. Ευχαριστούμε που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα μας έχετε επισκεφτεί τόσες πολλές φορές.

Hit Counter provided by costa mesa dentist
Σημειώνεται ότι κάθε πληροφορία, ανάρτηση,υπολογισμός, σχόλιο, δημοσίευση και οτιδήποτε άλλο περιέχεται, βασίζονται πάνω στο πως οι διαχειριστές προσωπικά αντιλαμβάνονται τα θέματα, δεν αποτελούν επίσημη πηγή ενημέρωσης και η χρήση τους γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

Μετρητής ημερών

Υπολογίστε πόσες ημερολογιακές ημέρες μεσολαβούν ανάμεσα σε δύο ημερομηνίες.
Χρησιμοποιείστε το κάτωθι αποτέλεσμα σε όποια προγράμματα απαιτούν αναγραφή ημερολογιακών ημερών.
Προσοχή, να μην χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα αυτό όπου απαιτούνται εργάσιμες ημέρες.

Επέλεξε Αρχική Ημερομηνία
H ημερομηνία έναρξης της εργασίας
Επέλεξε Τελική Ημερομηνία
H ημερομηνία λήξης της εργασίας
Αριθμός ημερών ανάμεσα στις δύο ημερομηνίες

32 comments to Μετρητής ημερών

 • popi

  Με προσλαμβανουν απο 01/11/2016 ως υπαλληλο για 6 μερες την εβδομαδα επι 10 ωρες την ημερα πλην κυριακης. Παρακαλώ τι μισθό πρέπει να πάρω? η πως μπορώ να τον υπολογίσω ?

 • gio

  Συγχαρητήρια για τα εύχρηστα εργαλεία.
  Δεν βρήκα ωστόσο ένα που να υπολογίζει το κόστος του ενσήμου σε περίπτωση ωρομίσθιας εργασίας.
  Για να γίνω ποιο συγκεκριμένος.
  Έπιασα δουλειά ως ωρομίσθιος με 4άωρη ημερήσια εργασία. Πόσο βγαίνει το ένσημο; Πόσο δηλαδή θα πρέπει να πληρώσει ο εργοδότης μου για κάθε μέρα που εργάζομαι.

  • admin

   Το ποσό του ενσήμου διαφέρει από ειδικότητα σε ειδικότητα. Είναι πολύ πολύπλοκο, και ένα απλό πρόγραμμα μπορεί να έδινε παραπλανητικές απαντήσεις.

 • αργυρης

  Χαιρεται.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Επιασα δουλεια ως μισθωτος.Πως θα υπολογιζω τις υπερωριες καθε μηνα?Επειδη καθε μηνας εχει διαφορετικες μερες πως υπολογιζονται οι υπερωριες σε 30 31 η 28 μερες.Ευχαριστω παρα πολυ

 • katerina

  Καλημέρα. Απο τις 25 Δεκεμβρίου του 2012 έως τον Ιούνιο του 2013 ήμουν γραμμένη στον ΟΑΕΔ για το εξάμηνο του θηλασμού λόγω της γέννησης του παιδιού μου τον Σεπτέμβριο του 2012. Απο τις 25 Ιουνίου του 2013 δουλεύω κανονικά στην εργασία μου. Επίσης, μέχρι και τον Σεπτέμβριο ο μισθός μου ήταν στα 1045€ μεικτα, τον Οκτώβρη πήγε στα 800€ μεικτα και απο τον Νοέμβριο μου δίνουν συν 100€μεικτά bonus. Ποιο το ποσο του δώρου Χριστουγέννων και του επιδόματος αδειας; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

  • admin

   Η περίοδος του εξαμήνου του ΟΑΕΔ δεν λαμβάνεται υπόψη.
   Υπολογίζεται με το μισθό στις 10-Δεκεμβρίου.

 • Xar

  Καλησπέρα! Με προσέλαβαν στη δουλειά 1/10/13 και δουλεύω ακόμα κανονικά και θα δουλεύω. Θα υπολογίσω και όλες τις μέρες του Δεκέμβρη για το δώρο Χριστουγέννων? Ευχαριστώ :)

  • admin

   Μέχρι τέλους του έτους εφόσον θα απασχοληθείτε. Έχει δικαίωμα ο εργοδότης να σας το υπολογίσει χώρια το υπόλοιπο διάστημα εάν έχει επιφύλαξη ότι θα σταματήσετε.

 • GEORGE

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 08/06/2012 ΚΑΙ ΑΠΟ΄ΛΥΣΗ 05/09/2013–ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΟΣΑ: ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1641,03€ ΚΑΘΑΡΑ-(ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΒΓΑΛΕ Κ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ), ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 316,06€(ΕΠΙΣΗΣ ΣΩΣΤΟ)ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013= 112,60€..ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΑΦΟΥ ΠΗΡΑ ΜΟΝΟ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ;;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!–ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΟΣΑ;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

 • george

  το 1 ημερομισθιο για καθε 6,5 ως δωρο πασχα εφαμοζεται και στους υπαλληλους ή μονο στους εργατοτεχνιτες μισθωτους με μερικη απασχοληση?

  • admin

   Όταν υπάρχει μέσος μισθός(ας είναι μειωμένη απασχόληση), η αμοιβή δηλαδή γίνεται με μισθό, τότε υπολογίστε βάσει των ημερολογιακών ημερών.

 • εχωντας παρει ενα μηνα ανναρωτικη αδεια ποιο θα ειναι το υψος του δωρου που θα παρω για το πασχα? Το ωρομισθιο μου εινΙ 5,66

  • admin

   Θα αφαιρέσετε την περίοδο της αναρρωτικής από τις ημέρες υπολογισμού.
   Για να μετατρέψετε την ώρα σε μισθό 5,66 / 6 * 1000.

 • ΣΕΪΛΑ Κ.

  ΘΕΜΑ : ΙΣΟΧΡΟΝΗ ΑΔΕΙΑ ΕΡΓΖΟΜΕΝΗΣ ΜΕ 5ήμερο

  Θα παρακαλούσα να με ενημερώσετε
  A) Για τον τρόπο υπολογισμού της ισόχρονης αδείας (εάν ο τρόπος υπολογισμού εξαρτάται από τις πραγματικές εργάσιμες ημέρες και αργίες που εμπίπτουν στη συγκεκριμένη περίοδο των 30 μηνών) ή
  Β) Εάν η ισόχρονη αντιστοιχεί σε ένα συγκεκριμένο/standard αριθμό ημερών αδείας (ανεξάρτητα από τις εργάσιμες & αργίες κλπ που εμπίπτουν στο διάστημα των 30 μηνών), πόσες είναι οι ημέρες αυτές
  Γ) Πότε ακριβώς αρχίζει και πότε ακριβώς τελειώνει
  Δ) Με ποια σειρά χορηγούνται οι διάφορες άδειες που δικαιούται η εργαζόμενη (π.χ. άδεια λοχείας, κανονική, άδεια θηλασμού, ειδική 6μηνη προστασία)

  Ευχαριστώ πολύ

  • admin

   Δεν υπάρχει τρόπος υπολογισμού που να ορίζεται από το νόμο. Για τον υπολογισμό συνήθως πραγματοποιούνται υπολογισμοί όπως αναφέρετε, αλλά όλοι τελικά καταλήγουν λίγο πάνω λίγο κάτω από τους 3,5 μήνες (για πενθήμερο). Έτσι στην πράξη εφαρμόζεται αυτό: 3,5 μήνες σωρευτική άδεια.
   Η σειρά που αναφέρετε είναι η ενδεδειγμένη (ίσως η σωρευτική άδεια πριν την κανονική), χωρίς πάλι να αναιρείται κάποια άδεια επειδή δεν δόθηκε στην σωστή σειρά. Εάν όμως για παράδειγμα η σωρευτική άδεια δοθεί μετά το 6μηνο του ΟΑΕΔ τότε στην ουσία έχουν χαθεί από τους 30 οι 6 μήνες άρα είναι μικρότερη η άδεια.

 • theano

  Καλησπερα,

  εχω εναν εργαζομενο που δουλεψε 3 μερες τον απριλιο με πληρη εργασια πως θα υπολογισω το δωρο πασχα???

  • admin

   3 / 6,5 = 0,46 ημερομίσθια.

   • theano

    Ηθελα να μου πειτε ειναι λαθος ο υπολογισμος 3 ( μερες εργασιασ με πληρη απασχοληση)*0,375 ( ο συντελεστης )* 0,041666 ???
    Ειναι λάθος???
    συγγνωμη ηθελα να γράψω 34,69 ( το ημερομισθιο)*0,375 ( ο συντελεστης )* 0,041666 ???

 • theano

  καλημερα

  ψαχνοντας για τον υπολογισμο του δωρου πασχα βρηκα κάποιους πινακες με συντελεστες για τον υπολογισμο του δωρου πασχα βαση των οποιων υπολογιζεται το δωρο πασχα οπως παρακατω:

  πραγματικες μερες εργασιας/ τον συντελεστη που προκυπτει απο τους πινακες*το ημερομισθιο * 0,04166
  64 / 8 *29,39 *0,04166=244,92 ευρω για καποιον που εργαζεται με ημιαπασχοληση για τρεις μερες την εβδομαδα απο 1/1 εωσ 30/4/2013

  ειναι σωστο αυτο που μου προκυπτει και απο το προγραμμα μου???

  • admin

   Για εκ περιτροπής απασχόληση, για το δώρο Πάσχα υπολογίστε: πραγματικά / 6,5 (και όχι 8 όπως το Δώρο Χριστουγέννων).

  • theano

   Καλημερα

   το γεγονος οτι ο εργαζομενος απασχολειτε 3 μερες την εβδομαδα απο 4 ωρες ο υπολογισμος του δωρου πασχα πως υπολογιζεται???

   • admin

    Κάθε 6,5 πραγματικά ημερομίσθια (περιόδου Ιανουαρίου – Απριλίου), ένα ημερομίσθιο (4 ωρών) Δώρο Πάσχα.

 • theano

  εχω μια υπαλληλο με μερικη απασχοληση για τρεις μερες την εβδομαδα απο 1/1/2013 και εως 30/4/2013.

  πως θα υπολογισω το δωρο πασχα???

  το 2012 δουλευε κανονικα ολοκληρο τον μηνα αλλα με μερικη απασχοληση.

 • george

  διαβασα καπου οτι αν ο μισθωτος απασχολειται ολες τις εργασιμες του μηνα,με μειωμενο ωραριο σε επιχειρηση που λειτουργει ολες τις ημερες του μηνα κ το ημερομισθιο του ειναι μεγαλυτερο απο το τεκμαρτο ημερομισθιο της 1ης ασφαλιστικης κλασης που ανερχεται στο ποσο των 11,06 ευρω τοτε δικαιουται 25 ενσημα!ισχυει?αν ισχυει,διαιρουμε το μικτο μισθο/25 ημερες κ το πηλικο πρεπει ωα ειναι ανω του 11,06
  ευρω?ευχαριστω

  • admin

   Δεν μπορέσαμε να επαληθεύσουμε αυτό που αναφέρετε, χωρίς όμως να το αποκλείουμε καθώς τα ασφαλιστικά δεν είναι η ειδικότητά μας.

  • admin

   Ναι τελικά υπάρχει ο περιορισμός αυτός. Δεν μπορεί δηλαδή να λάβει κάποιος να λάβει περισσότερα ένσημα από το ύψος των αποδοχών/11,06.

Leave a Reply

  

  

  


× 9 = eighteen