Προγράμματα για ΣΣΕ (ΜΙΣΘΟΙ) Εθνική_Γ.Σ.Σ.Ε_Υπάλληλοι
Επίσημη αρχή κάναμε μόλις στις 26-07-2012. Ευχαριστούμε που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα μας έχετε επισκεφτεί τόσες πολλές φορές.

Hit Counter provided by costa mesa dentist
Σημειώνεται ότι κάθε πληροφορία, ανάρτηση,υπολογισμός, σχόλιο, δημοσίευση και οτιδήποτε άλλο περιέχεται, βασίζονται πάνω στο πως οι διαχειριστές προσωπικά αντιλαμβάνονται τα θέματα, δεν αποτελούν επίσημη πηγή ενημέρωσης και η χρήση τους γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

Προγράμματα

Στις υποσελίδες της παρούσας σελίδας, μπορείτε να βρείτε προγράμματα για να μπορέσετε να υπολογίσετε τις βασικές απολαβές ενός εργαζόμενου από μία εργασιακή σχέση. Είτε επιλέξτε από τον πίνακα κατωτέρω το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει, είτε χρησιμοποιήστε τις σελίδες και τα υποσέλιδα, είτε τη στήλη που βρίσκετε αριστερά της οθόνης. Επίσης υπάρχουν προγράμματα για να αναζητήσετε το μισθό που δικαιούστε, απλά και εύκολα χωρίς να χρειάζεται να διαβάζετε κείμενα και πίνακες. Κάνοντας ένα “σέρφινκ” στο υπόλοιπο site θα βρείτε διάφορα άλλα προγράμματα και θέματα.

 

Ωρομίσθια Προσαυξήσεις Πρόγραμμα που καταχωρείτε το μισθό και σας παρουσιάζει το ύψος κάθε ωρομισθίου (Κυριακή, Νύκτα, Υπερωρία κτλ)
Μισθός με προσαυξήσεις Πρόγραμμα στο οποίο καταχωρείτε το ύψος του μικτού μισθού σας, και τις ώρες Κυριακής, Νύκτας, Υπερωρίας κτλ που απασχοληθήκατε και σας παρουσιάζει το συνολικό σας μισθό
Μετατροπή Μεικτού μισθού σε καθαρό Μετατρέψτε ενδεικτικά το μεικτό μισθό σε καθαρό
Μετατροπή απασχόλησης σε μειωμένη Μετατρέψτε ένα μισθό από πλήρη σε μειωμένη ή αντίστροφα ή δημιουργείστε κάθε είδους μερική απασχόληση
Κανονική Άδεια υπολογίστε για μέχρι και τρία έτη την κανονική άδεια με αποδοχές που δικαιούστε. Καταχωρίστε απλά την ημερομηνία πρόσληψης, την τελευταία ημέρα εργασίας ή τη σημερινή εάν απασχολείστε ακόμα, εάν είστε πενθήμερος ή εξαήμερος και τα χρόνια προϋπηρεσίας που έχετε
Αποζημίωση μη ληφθείσας Αδείας Υπολογίστε τις αποδοχές μη ληφθείσας αδείας που δικαιούστε
Αποζημίωση Απόλυσης Υπολογίστε την αποζημίωση απόλυσης που δικαιούσθε
Δώρο Πάσχα Υπολογίστε το Δώρο Πάσχα
Δώρο Χριστουγέννων Υπολογίστε το Δώρο Χριστουγέννων
Πρόστιμα Σ.ΕΠ.Ε. Πρόγραμμα με το οποίο μπορείτε να εκτιμήσετε τα πρόστιμα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας
Πληθωριστής αξιών Καταχωρίστε, ένα ποσό ή μία αξία του παρελθόντος (από το 1960) και μετατρέψτε την σε παρούσα αξία (2012)
Επιδόματα Εποχικού Υπολογίστε συνοπτικά τα βασικά επιδόματα που δικαιούται ένας εποχικός υπάλληλος

8 comments to Προγράμματα

 • ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ Θεοδωρα

  Αποχωρώ οικειοθελώς 15/02/2017.Εργαζομαι πενθήμερο οχτάωρο.Έχω 17 χρόνια προϋπηρεσίας σε διάφορους εργοδότες.Ημερομηνια πρόσληψης στην τωρινή εμπορική επιχείρηση είναι 12/09/2013.Η άδεια που πήρα στο 2016 είναι 12 μέρες.Τι δικαιούμαι φεύγοντας.Η αποζημίωση μη ληφθησας άδειας υπολογίζεται στο μικτό η καθαρό μισθό?

  • admin

   Δικαιούστε το 2017 ολόκληρη άδεια και μισό μισθό επίδομα αδείας. Η αποζημίωση αδείας υπολογίζεται στο μικτό μισθό.

 • μάνος

  Καλησπέρα, εργάζομαι σε εμπορική επιχείρηση 6ημερο 8ωρο πόσες πρέπει να είναι οι καθαρές αποδοχές μου; (Η σύμβαση είναι 6ημερο 6.40)

  • admin

   Κάντε τον πλήρη μισθό των 40 ωρών / 40 Χ 49,6 για να βγάλετε τον μέσο μισθό που θα λαμβάνετε με την υπερεργασία και την προσαύξησή της.

 • μαρίλια

  Καλησπέρα,
  εργάζομαι σε μία επιχείρηση πέντε χρόνια όμως θα αποχωρήσω οικειοθελώς γιατί υπάρχει μια μεγάλη καθυστέρηση στην πληρωμή μου με αποτέλεσμα το υπόλοιπο που μου οφείλει η εταιρεία να έχει αυξηθεί σημαντικά . Ο μισθός μου είναι 850, ενημέρωσα εδώ και δύο μήνες για την αποχώρηση μου ώστε να βρεθεί αντικαταστάτης, έχω πάρει 15 μέρες από την άδεια μου και θα σταματήσω να εργάζομαι 01/10. Εκτός από τις τακτικές αποδοχές μου, τι άλλο μου οφείλει η επιχείρηση.

  ευχαριστώ για το χρόνο σας!

  • admin

   Δικαιούστε αποζημίωση για το υπόλοιπο αδεία σας, το Δώρο Χριστουγέννων τα Χριστούγεννα, και το Επίδομα αδείας εάν δεν το έχετε λάβει.

 • ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΟΥ
  ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΩΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ
  ΕΚΕΙΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

  • admin

   Προφανώς το μήνυμα αυτό είναι σε συνδυασμό με το προηγούμενο.
   Να δώσετε την άδεια για να ξεκουραστεί. Ο εργαζόμενος πρέπει να λαμβάνει την άδεια για να ξεκουράζεται.
   Φιλοσοφία της άδειας δεν είναι να λαμβάνει ο εργαζόμενος περισσότερα χρήματα, αλλά να μην αρρωσταίνει, να μην τραυματίζεται κτλ, ώστε να προστατευτεί η υγεία του αλλά και τα οικονομικά των ασφαλιστικών ταμείων.

Leave a Reply

  

  

  


6 × = thirty