Προγράμματα για ΣΣΕ (ΜΙΣΘΟΙ) Εθνική_Γ.Σ.Σ.Ε_Υπάλληλοι
Επίσημη αρχή κάναμε μόλις στις 26-07-2012. Ευχαριστούμε που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα μας έχετε επισκεφτεί τόσες πολλές φορές.

Hit Counter provided by costa mesa dentist
Σημειώνεται ότι κάθε πληροφορία, ανάρτηση,υπολογισμός, σχόλιο, δημοσίευση και οτιδήποτε άλλο περιέχεται, βασίζονται πάνω στο πως οι διαχειριστές προσωπικά αντιλαμβάνονται τα θέματα, δεν αποτελούν επίσημη πηγή ενημέρωσης και η χρήση τους γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

Πρόγραμμα εργασίας

Οδηγίες για το πρόγραμμα εργασίας, πως θα το υποβάλλεται ηλεκτρονικά, πως θα το δημιουργήσετε βάσει του υποδείγματος που προσφέρεται κατωτέρω.

Το πρόγραμμα εργασίας είναι προέκταση του πίνακα προσωπικού και για το λόγο αυτό διέπεται από τις ίδιες διατάξεις. Όταν το πρόγραμμα εργασίας είναι αρκετά εκτενές και δεν μπορεί να αναγραφεί στον πίνακα προσωπικού, τότε σε μία επιπλέον σελίδα συντάσσεται το πρόγραμμα όπως αυτό βολεύει τους χρήστες. Πάντα όμως γνώμονας θα πρέπει να είναι η απλότητα.  Το πρόγραμμα θα πρέπει να είναι κατανοητό από τους εργαζόμενους αλλά και από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς.  Αφηρημένα προγράμματα του τύπου, “εναλλάξ τη μία εβδομάδα πρωί και την άλλη απόγευμα”  δεν γίνονται αποδεκτά από την Επιθεώρηση Εργασίας.   Το πρόγραμμα εργασίας δεν πρέπει να θεωρείται ως μία απλή διοικητική διαδικασία, αλλά θα πρέπει να συντάσσεται και να αναρτάται εγκαίρως σε εμφανές σημείο ώστε να ενημερώνονται οι εργαζόμενοι.

Πατήστε εδώ για το υπόδειγμα του προγράμματος εργασίας/2013

14 comments to Πρόγραμμα εργασίας

  • Δημήτρης Nικολόπoυλος

    Η εταιρίες logistic απαγορεύεται να δουλεύουν Κυριακή; Στο Σάββατο υπατχρι καμία προσαύξηση;

  • Μακρη Ρουλα

    Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν επιτρέπεται το πρόγραμμα προσωπικού να μην είναι αναρτημενο σε χώρο πρόσβασης των υπαλλήλων αλλά να βρίσκεται μόνο στον υπολογιστή του διευθυντή. Ο κάθε υπάλληλος να ενημερώνεται απ τον ίδιο για το εβδομάδιαιο πρόγραμμα του.

    • admin

      Το πρόγραμμα θα πρέπει να είναι αναρτημένο σε προσβάσιμο για τον εργαζόμενο χώρο. Μπορείτε ανώνυμα να ενημερώσετε στο 15512 για το ειδικό θέμα και να πραγματοποιηθεί έλεγχος από την Επιθεώρηση Εργασίας και να επιβληθούν κυρώσεις.

  • Γιαννης

    Καλημερα.Δουλευω σε μια εταιρεια security η οποια δε φερνει θεωρημενο προγραμμα εργασιας στους χωρους φυλαξης.Το μονο που φερνει ειναι ενα εντυπο χωρις σφραγιδες και χωρις καμια υπογραφη.Συνιστα αυτο παρανομια και αν ναι που μπορω να το καταγγειλω;

    • admin

      Να πάτε στο αρμόδιο τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, για να ενημερωθείτε για το επίσημο πρόγραμμα εργασίας σας. Υπάρχει περίπτωση να είναι επίσημο αυτό που σας δίνει, καθώς τα συνημμένα αρχεία δεν λαμβάνουν ιδιαίτερο πρωτόκολλο.

  • ΤΣΑΛΑΜΠΟΥΝΗ

    Σε πενθήμερη εργασία που έχει τρεις βάρδιες εργασίας, (Π)7.00-15.00, (Α)15.00-23.00,(Ν)23.00-7.00. Γνωρίζω ότι ανάμεσα σε κάθε βάρδια πρέπει να μεσολαβεί διάστημα τουλάχιστον 12 ωρών. Αν μεσολαβεί μεγαλύτερο διάστημα π.χ. είμαι σήμερα πρωινή (άρα σχολάω στις 15.00) και πρέπει να εργαστώ αύριο νύχτα (στις 23.00). θα μεσολαβήσουν από την πρωινή μέχρι τη νυχτερινή της επομενης μέρας, 4 βάρδιες. (απόγευμα-νύχτα-πρωί-απόγευμα)Αυτό το διάστημα λογαριάζεται ως ρεπό και αφαιρείται από το σύνολο που δικαιούμε όλο το μήνα ή όχι;

  • ΝΤΙΝΑ

    Παρακαλώ, μήπως γνωρίζετε αν πρέπει να καταθέσω πίνακα ΣΕΠΕ για σπουδαστή ΤΕΙ που κάνει την πρακρική του άσκηση στην επιχείρησή μας?

  • ioanna

    Καλημέρα σας,
    θα ήθελα να ρωτήσω αν σε επισιτιστική επιχείρηση με βάρδιες(ανοιχτή Κυριακές)τα ρεπό θα πρέπει να είναι κολλητά???

    • admin

      Από όσο γνωρίζουμε η σύμβαση δεν είναι πλέον σε ισχύ, άρα δεν υπάρχει δέσμευση.

  • Σταθης

    καλησπερα παρακαλω καπου η καπως μπορω να εχω το ΕΝΤΥΠΟ 4 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ? το νεο αυτο του πληροφοριακου συστηματος? κενο, ευχαριστω

    • admin

      Δύσκολο, καθώς με το που μπαίνετε στο σύστημα σας καταχωρεί ορισμένα στοιχεία του εργοδότη.

Leave a Reply

  

  

  


five × 1 =