Προγράμματα για ΣΣΕ (ΜΙΣΘΟΙ) Εθνική_Γ.Σ.Σ.Ε_Υπάλληλοι
Επίσημη αρχή κάναμε μόλις στις 26-07-2012. Ευχαριστούμε που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα μας έχετε επισκεφτεί τόσες πολλές φορές.

Hit Counter provided by costa mesa dentist
Σημειώνεται ότι κάθε πληροφορία, ανάρτηση,υπολογισμός, σχόλιο, δημοσίευση και οτιδήποτε άλλο περιέχεται, βασίζονται πάνω στο πως οι διαχειριστές προσωπικά αντιλαμβάνονται τα θέματα, δεν αποτελούν επίσημη πηγή ενημέρωσης και η χρήση τους γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

Έντυπα ΟΑΕΔ, Πρόσληψη, Απόλυση, Καταγγελία, Αποχώρηση

Παρακάτω παρουσιάζονται τα έντυπα μεταβολής προσωπικού που κατατίθονται στον Ο.Α.Ε.Δ.

πατήστε για να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε τα έντυπα:

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΟΥΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ

58 comments to Έντυπα ΟΑΕΔ, Πρόσληψη, Απόλυση, Καταγγελία, Αποχώρηση

 • MARA

  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΕ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ??? ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ???

  • admin

   Μπορείτε να δείτε την πρόσληψη σας με τους κωδικούς του taxisnet. Δείτε στον σύνδεσμο που έχουμε στην πρώτη σελίδα.

 • mira

  Καλημερα…. θα ήθελα να μάθω αν μπορεί να μου γίνει πρόσληψη χωρις να δω ή να υπογράψω κάποια συλλογική συμβαση, ώστε να ενημερωθώ για τον μισθο μου και τις ωρες-μερες που εχει δηλώσει ο εργοδότης οτι εργαζομαι….

  επίσης βλέποντας τα ήδη υπάρχοντα ενσημα μου απο το ικα, διαπύστωσα πως εχει δηλώσει επίδομα αδειας ενώ εγώ δεν εχω λάβει ούτε χρήματα ούτε ημέρες άδειας… και βέβαια δεν εχω πάρει ποτέ αποδειξη πληρωμής εφόσον ολα γίνονται χερι με χέρι χωρις κάποιον τραπεζικο λογαριασμο μισθοδοσιας…

  • admin

   Οι προσλήψεις γίνονται πλέον ηλεκτρονικά, ναι μπορεί να γίνει χωρίς υπογραφή σας, σε 2 μήνες όμως θα πρέπει να έχετε ενημερωθεί για τους όρους της σύμβασης.

 • Chrysa

  Καλησπέρα.
  Τα τελευταία δύο χρόνια εργάστικα σε 2 διαφορετικές εταιρείες αλλά τα ένσημα μου είναι συμπληρωμένα για το επίδομα ανεργίας. Για να πάρω το επίδομα πρέπει να καταθέσω τα χαρτιά απόλυσης και από τις δύο εταιρείες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Leave a Reply

  

  

  


five − = 4