Προγράμματα για ΣΣΕ (ΜΙΣΘΟΙ) Εθνική_Γ.Σ.Σ.Ε_Υπάλληλοι
Επίσημη αρχή κάναμε μόλις στις 26-07-2012. Ευχαριστούμε που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα μας έχετε επισκεφτεί τόσες πολλές φορές.

Hit Counter provided by costa mesa dentist
Σημειώνεται ότι κάθε πληροφορία, ανάρτηση,υπολογισμός, σχόλιο, δημοσίευση και οτιδήποτε άλλο περιέχεται, βασίζονται πάνω στο πως οι διαχειριστές προσωπικά αντιλαμβάνονται τα θέματα, δεν αποτελούν επίσημη πηγή ενημέρωσης και η χρήση τους γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

Πίνακας προσωπικού (Έντυπο)

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το έντυπο του πίνακα προσωπικού

Το έντυπο χρειάζεται μόνο για εκπρόθεσμες υποβολές χειρόγραφες, για εργαζόμενους σε απόσπαση, μαθητές σε ξενοδοχεία και λοιπές ειδικές περιπτώσεις.

Πλέον ισχύει η ηλεκτρονική υποβολή. Πατήστε κατωτέρω για οδηγίες και βίντεο.

Ηλεκτρονική Υποβολή Πίνακα Προσωπικού

Νομοθετικό πλαίσιο :  Αρ.16 Ν 2874/00 ως ισχύει με το άρθρο 30 Ν. 3996/11, Ν. 4093/2012

Σημειώνεται ότι ο πίνακας προσωπικού:

Ο συγκεντρωτικός κατατίθεται από 15 Σεπτεμβρίου – 15 Νοεμβρίου κάθε έτους και αφορά μόνο το μόνιμο προσωπικό μίας επιχείρησης

Ο συμπληρωματικός πίνακας (νέα πρόσληψη) κατατίθεται αυθημερόν και σε κάθε περίπτωση πριν την ανάληψη της υπηρεσίας από τον εργαζόμενο.

Ο τροποποιητικός πίνακας ως προς τις αποδοχές, κατατίθεται εντός 15 ημερών.

Ο τροποποιητικός πίνακας ως προς το πρόγραμμα εργασίας
Κατατίθεται εντός 2 εργασίμων ημερών

(από 12-11-2012 σύμφωνα με το νόμο 4093/2012 ΦΕΚ 222/Α/2012, η τροποποίηση του ωραρίου ή της οργάνωσης του χρόνου εργασίας κατατίθεται την ίδια μέρα ή το αργότερο εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την ημέρα αλλαγής ή τροποποίησης του ωραρίου ή της οργάνωσης του χρόνου εργασίας)
(Αυθημερόν και σε κάθε περίπτωση πριν την ανάληψη της υπηρεσίας από τον εργαζόμενο μέχρι 11-11-2012).

73 comments to Πίνακας προσωπικού (Έντυπο)

 • Andreas

  Καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω αν το εβδομαδιαίο πρόγραμμα εργασίας που αναγνωρίζει η επιθεώρηση εργασίας στους ελέγχους που διενεργεί σε επιχ/σεις συνεχής πυράς πρέπει να ξεκινάει Δευτέρα και να λήγει Κυριακή. Μπορεί να αλλάξει σύμφωνα με τις ανάγκες της εταιρείας. Ο λόγος που το αναφέρω έχει να κάνει με την χορήγηση των δύο ρεπό σε κάθε εβδομάδα. Ευχαριστώ.

  • admin

   Άποψή μας είναι ότι δεν μπορεί να αλλάξει (π.δ. 88/1999). Ανάλογο πρόβλημα έχουν π.χ. τα σινεμά που αλλάζουν ταινίες κάθε Πέμπτη, αλλά από ότι ξέρουμε δεν γίνεται αποδεκτό αυτό που ζητάτε.

 • dimitris

  καλημερα,
  ενω εχουμε υποβαλλει αναγγελια προοσληψης στον οαεδ για εναν εργαζομενο ξεχασαμε να υποβαλλουμε συμπληρωματικο πινακα στην επιθεωρηση.

  εχουν περασει δεκα ημερες. μπορουμε να τον υποβαλλουμε στην αρμοδια υπηρεσια αφου ηλεκτρονικα δεν εχουμε πια τη δυνατοτητα;
  ευχαριστω,

 • τασος

  ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΤΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΧΕΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΑΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ

Leave a Reply

  

  

  


3 + = five