Προγράμματα για ΣΣΕ (ΜΙΣΘΟΙ) Εθνική_Γ.Σ.Σ.Ε_Υπάλληλοι
Επίσημη αρχή κάναμε μόλις στις 26-07-2012. Ευχαριστούμε που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα μας έχετε επισκεφτεί τόσες πολλές φορές.

Hit Counter provided by costa mesa dentist
Σημειώνεται ότι κάθε πληροφορία, ανάρτηση,υπολογισμός, σχόλιο, δημοσίευση και οτιδήποτε άλλο περιέχεται, βασίζονται πάνω στο πως οι διαχειριστές προσωπικά αντιλαμβάνονται τα θέματα, δεν αποτελούν επίσημη πηγή ενημέρωσης και η χρήση τους γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

Μειωμένη αποζημίωση απόλυσης και χαμηλότεροι μισθοί σύμφωνα με το Μνημόνιο ΙΙΙ

Μεγάλες αλλαγές επήλθαν από το μνημόνιο ΙΙΙ στο θέμα της αποζημίωσης απόλυσης.

  • Το ανώτατο όριο των 24 μισθών γίνεται 12.
  • Το όριο των τακτικών αποδοχών του 30 φορές του 8πλάσιου του ημερομισθίου του ανειδίκευτου εργάτη παραμένει μέχρι τα συμπληρωμένα 16 χρόνια υπηρεσίας (12 δικαιούμενοι μισθοί), αλλά γίνεται μόλις 2.000€ για το επιπλέον τμήμα της αποζημίωσης.
  • Κατά την άποψή του ergatika.gr στο ποσό αυτό ενσωματώνεται το 1/6 δηλαδή αφορά αποδοχές 1714,29€ μεικτά.
  • Εξαιρούνται από τον περιορισμό των 2000€ όσοι έχουν συμπληρώσει τις προϋποθέσεις πλήρους συνταξιοδότησης.
  • Ακόμα και για τους παλαιούς εργαζόμενους που έχουν περισσότερα από 17 έτη προϋπηρεσίας στον ίδιο εργοδότη κατά την ψήφιση του νόμου, και ενώ υπήρχε η αίσθηση ότι θα εξαιρεθούν, “φωτογραφίζεται” η προϋπηρεσία του Νοεμβρίου του 2012 και δεν υπολογίζεται ο χρόνος εργασίας που θα ακολουθήσει από την ημερομηνία εκείνη μέχρι την απόλυση.
Πρόγραμμα υπολογισμού αποζημίωσης απόλυσης

Όσον αφορά τους μισθούς της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας ως ίσχυαν (σε συνδυασμό με το Νόμο 4046/2012 και την Π.Υ.Σ. 6/28-2-2012 και την ερμηνευτική εγκύκλιο 4601/304/12-3-2012), αφαιρείται το επίδομα γάμου (σε ποσοστό 10%), επίδομα το οποίου αφορούσε κοινωνική παροχή, δηλαδή δεν συνδεόταν με την απόδοση του υπαλλήλου, όπως συμβαίνει με άλλα επιδόματα, όπως αυτό των σπουδών και της προϋπηρεσίας.

Πρόγραμμα υπολογισμού νέων ημερομισθίων των εργατών
Πρόγραμμα υπολογισμού των νέων μισθών των Υπαλλήλων

2 comments to Μειωμένη αποζημίωση απόλυσης και χαμηλότεροι μισθοί σύμφωνα με το Μνημόνιο ΙΙΙ

  • NAKOS APOST

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
    ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΗΚΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 2016 ΜΕ ΤΟ 40 % ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ μετα από 8 ετη στον συγκεκριμενο εργοδοτη ΕΧΟΝΤΑΣ συμπληρώσει τις προϋποθέσεις πλήρους συνταξιοδότησης γηρατος.
    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ TV ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ “ΕΥΡΩΠΗ” ΝΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ 6 ΜΗΝΩΝ .
    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ?

    • admin

      Δεν γνωρίζουμε κάτι τέτοιο. Έαν βρείτε κάποιο περαιτέρω στοιχείο στείλτε μας να το διερευνήσουμε.

Leave a Reply

  

  

  


seven − = 2