Προγράμματα για ΣΣΕ (ΜΙΣΘΟΙ) Εθνική_Γ.Σ.Σ.Ε_Υπάλληλοι
Επίσημη αρχή κάναμε μόλις στις 26-07-2012. Ευχαριστούμε που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα μας έχετε επισκεφτεί τόσες πολλές φορές.

Hit Counter provided by costa mesa dentist
Σημειώνεται ότι κάθε πληροφορία, ανάρτηση,υπολογισμός, σχόλιο, δημοσίευση και οτιδήποτε άλλο περιέχεται, βασίζονται πάνω στο πως οι διαχειριστές προσωπικά αντιλαμβάνονται τα θέματα, δεν αποτελούν επίσημη πηγή ενημέρωσης και η χρήση τους γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

Αναγγελία των Απαιτήσεων στον εκκαθαριστή (ενδεικτικό κείμενο)

Το ergatika.gr σας παρουσιάζει ενδεικτικά κείμενο για τον πως περίπου θα πρέπει να είναι η αναγγελία σας στον Εκκαθαριστή.

Μπορείτε, είτε να το διαμορφώσετε και να το αποστείλετε μόνοι σας υπολογίζοντας τα ποσό στο ειδικό πρόγραμμα που σας έφτιαξε το ergatika.gr

http://ergatika.gr/programmata/loipa/anaggelia-apaitiseon-agrotikis/

Μπορείτε να το αποστείλετε του συλλόγου σας ώστε να χρησιμοποιήσει τους υπολογισμούς στο ορθό όπως αναφέρονται στο παρόν, εφόσον είναι ευνοϊκότεροι.

Μπορείτε να το αποστείλετε στο δικηγόρο που σας έχει αναλάβει για τους ίδιους λόγους.

Το πιθανότερο είναι, ότι όπου και να πάτε, ο εκκαθαριστής χωρίς δικαστική απόφαση θα δώσει σε όλους ανάλογα ποσά και όχι ειδικά.

Σας συμφέρει να υπολογίσουν όλοι με τους ευνοϊκότερους υπολογισμούς.

Οι υπολογισμοί γίνονται νομικά τεκμηριωμένα όπως θα δείτε και όχι αυθαίρετα.

Να προσαρμόσετε και να προσθέσετε δικές σας επιπλέον απαιτήσεις.

Ορισμένα θέματα εμφανίζονται λίγο αντικρουόμενα, όπως ότι ζητάτε αποζημίωση απόλυσης και ταυτόχρονα και αναγνώριση μεταβίβασης των δικαιωμάτων στο νέο εργοδότη, και θέλει πολύ μεγάλη προσοχή.

Το ergatika.gr σας εύχεται να έχετε όσο καλύτερη κατάληξη γίνεται.

Ελπίζουμε να μας ανταμείψετε με like στο facebook πατώντας πάνω δεξιά στο “μου αρέσει”  ή στο http://www.facebook.com/Ergatika.

 

Για το ενδεικτικό κείμενο αναγγελίας πατήστε εδώ

 

1 comment to Αναγγελία των Απαιτήσεων στον εκκαθαριστή (ενδεικτικό κείμενο)

  • Μαρία Υπάλληλος ΑΤΕ

    Σε ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθεια.
    Πρέπει να σου αναγνωρίσουμε, ότι λίγες ώρες μετά που ανεβάσες το κείμενο αυτό, δικηγόρος που έχει αναλάβει πολλούς από εμάς, έβγαλε ανακοίνωση ότι θα συμπεριλάβει το επίδομα ισολογισμού στον υπολογισμό της αποζημίωσης απόλυσης, ενώ μας είχε στείλει excel που δεν το υπολογίζε.
    Και ο υπολογισμός που μας έστειλαν από την τράπεζα το συμπεριλαμβάνει.
    Πράγματι μας βοήθησε η επέμβασή σου!!!!!

Leave a Reply

  

  

  


four − = 0