Προγράμματα για ΣΣΕ (ΜΙΣΘΟΙ) Εθνική_Γ.Σ.Σ.Ε_Υπάλληλοι
Επίσημη αρχή κάναμε μόλις στις 26-07-2012. Ευχαριστούμε που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα μας έχετε επισκεφτεί τόσες πολλές φορές.

Hit Counter provided by costa mesa dentist
Σημειώνεται ότι κάθε πληροφορία, ανάρτηση,υπολογισμός, σχόλιο, δημοσίευση και οτιδήποτε άλλο περιέχεται, βασίζονται πάνω στο πως οι διαχειριστές προσωπικά αντιλαμβάνονται τα θέματα, δεν αποτελούν επίσημη πηγή ενημέρωσης και η χρήση τους γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

Επικοινωνία

Για να επικοινωνήσετε με τους διαχειριστές μπορείτε αποστείλετε μήνυμα στο κάτωθι e-mail:

info@ergatika.gr

Για να μας καταθέσετε τις προτάσεις σας.

Για να αναφέρετε κάποιο ανεπιθύμητο σχόλιο, ανάρτηση, ή καταχώριση.

Για ανταλλαγή απόψεων.

Για οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε να συζητήσουμε.

Εξαιρέσεις:

Για παροχή πληροφοριών να χρησιμοποιείτε τις φόρμες των σχολίων.
Σημειώνεται ότι δεν θα απαντώνται όλα τα μηνύματα από τους διαχειριστές, αλλά μόνο μόνο μέρος αυτών και εφόσον υπάρχει η ευχέρια και η δυνατότητα.

Μηνύματα σε greeklish θα διαγράφονται χωρίς καν να διαβάζονται, καθώς και μηνύματα μεγάλα σε μέγεθος

616 comments to Επικοινωνία

 • Sotiris

  Γεια σας,
  Είμαι εργαζόμενος σε μια ιδιωτική επιχείρηση,
  Ο εργοδότης μου κρατάει το προσωπικό μετά το πέρας του ωραρίου 2με 3 ώρες σε καθημερινή βάση.
  Κατόπιν συζήτησης μαζί του, δεν δέχεται σε καμία περίπτωση, το προσωπικό να σχολάει στην ώρα του αλλά και βέβαια δεν υπάρχει περίπτωση καταβολής υπερωριών.
  Φαντάζομαι ότι τέτοια φαινόμενα είναι καθημερινά..
  Που όμως θα μπορούσα να απευθυνθώ? η ακόμα και να κάνω κάποια καταγγελία?
  Ευχαριστώ

 • Σπύρος

  Εργάζομαι ως οδηγός-διανομέας σε εταιρεία τροφίμων(11 έτη).Προ εννέα (9) μηνών , βγήκα σε αναρρωτική άδεια , έπειτα από τροχαίο ατύχημα (εργατικό). Τώρα που ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην εργασία μου , μου ανακοινώθηκε η απόλυσή μου.Είναι αυτό νόμιμο , και αν ναι ποια η αποζημίωσή μου;

  • admin

   Δεν είναι άκυρη η απόλυση κατά την αναρρωτική άδεια (η καταχρηστικότητα βέβαια εξετάζεται από τα αρμόδια δικαστήρια).
   Θα λάβετε όμως αποζημίωση απόλυσης. (εκτός εάν τεθεί θέμα υπέρβαση ορίων βραχείας ασθένειας αλλά και αυτό κρίνεται από τα αρμόδια δικαστήρια).

 • admin

  Επειδή δεν είναι στα 4 επιδόματα που διατηρούνται μπορεί να σας το αφαιρέσει. Σας είχε αφαιρέσει κάποιο άλλο επίδομα?

 • petros

  Καλημερα σας ,απολυθηκα μετα απο 9,5 χρονια ,ημουν μισθωτος οδηγος .Υπολογιζονται στην αποζημιωση οι υπερωριες που ειχα ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ολα τα χρονια που δουλευα ?
  θεωρουνται τακτικες αποδοχες ?
  το ποσο ηταν κλιμακωμενο αλλα ΠΟΤΕ μηδενικο ,περιπου απο τα μισα του μεικτου μισθου μου εως σχεδον το 100% του μεικτου μου ηταν υπερωριες ,(νομιμες,παρανομες,νυκτερινα, bonus εκτος εδρας …) τα παντα αναγραφοντε στις αποδειξεις πληρωμων μου αναλυτικα .

  • petros

   “το ποσο ηταν κλιμακωμενο αλλα ΠΟΤΕ μηδενικο ,περιπου απο τα μισα του μεικτου μισθου μου εως σχεδον το 100% του μεικτου μου ηταν υπερωριες”
   εννοω προσθετα στον μεικτο μου μισθο δηλ αν 1300 μεικτος μισθος + 700 η 1000 μεικτες υπερωριες συνολο απο 2000 ευρω εως 2300 ευρω μεικτα . ελπιζω να μην σας μπερδεψα και να εγινα κατανοητος …

   • admin

    Πιθανότατα ένα τμήμα αυτών εάν είναι σταθερό, να ληφθεί υπόψη ως τακτικές αποδοχές. Εάν είναι εντελώς άτακτα, δύσκολα.

 • Panagiotis

  Γεια σας. Εργάζομαι σε ξενοδοχείο και θα ήθελα την βοήθεια σας σε 2 απορίες μου σχετικά με το τι σημαίνει εργάζομαι 35 ώρο η εργάζομαι 40 ώρο. Εγώ ξέρω ότι το να δουλεύεις 35 ώρο σημαίνει ότι θα εργάζεσαι πενθήμερο από 7 ώρες. Από της οποίες 7 ώρες, η εργασία σου θα είναι 6:45 ώρες και 15 λεπτά το διάλειμμα σου. Ο εργοδότης μου υποστηρίζει ότι στο 35 ώρο εργάζεσαι πενθήμερο αλλά από 7,5 ώρες , από της οποίες η 7 ώρες είναι εργασία και τα 30 λεπτά διάλειμμα σου.
  Και για το 40 ώρο μου λέει ότι θα πρέπει να δουλεύω 8,5 ώρες την ημέρα , από της οποίες η 8 ώρες θα είναι η εργασία μου και 30 λεπτά το διάλειμμα μου. Εγώ του είπα ότι 40ωρο σημαίνει πενθήμερη εργασία 8 ωρών , από της οποίες η 7,5 ώρες είναι η εργασία μου και 30 λεπτά το διάλειμμα μου.
  Εγώ έχω δίκαιο η ο εργοδότης μου? Και αν έχω εγώ δίκαιο που θα μπορούσα να βρω γραπτές αποδείξεις για να του της δείξω ?
  Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για την απάντηση σας.

  • admin

   Το διάλειμμα συνήθως προβλεπόταν από τις ΣΣΕ, όπως για παράδειγμα των εμπορικών επιχειρήσεων που είχε 20 λεπτά.
   Όταν δεν προβλέπεται από κάποια σύμβαση δεν λαμβάνεται υπόψη ως χρόνος εργασίας. Δυστυχώς ο εργοδότης έχει δίκιο (εάν δεν υπάρχει ΣΣΕ).

   • Panagiotis

    ΣΣΕ υπάρχει αλλά δεν είναι τόσο λεπτομερής που να εξηγεί αν στο οκτάωρο που αναφέρει συμπεριλαμβάνεται και το διάλειμμα τον 30 λεπτών. Το λινκ για την συλλογική σύμβαση εργασίας ρόδου είναι το taxheaven.gr/labordoc/index/view/mid/154
    Τώρα κατά την γνώμη σας , συμπεριλαμβάνεται το διάλειμμα μέσα στο οκτάωρο ?

    • admin

     Άποψή μας είναι ότι αφού δεν αναφέρεται ρητά, δεν συμπεριλαμβάνεται. Βέβαια θα πρέπει να είναι πραγματικό διάλειμμα και όχι εικονικό για να αυξηθεί ο χρόνος εργασίας σας.

 • Μαρια

  Καλημέρα σας, θα ήθελα να μάθων τί πρόστιμο πληρώνει η εταιρία αν δεν πληρώσει φέτος και στο μέλλον επίδομα ισολογισμού σε 5 υπαλλήλους οι οποίοι το λαμβάνουν για πάνω από 10 συνεχόμενα χρόνια?
  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 • Dimitris

  Καλησπέρα σας

  Εργάζομαι σε εταιρία πληροφορικής (6,5 χρόνια) σαν Τεχνικός Η/Υ.
  Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής 2 πράγματα :

  1ον : Το 2013 πήρα το πτυχίο μου από Τ.Ε.Ι., σαν Ηλεκτρονικός Μηχανικός. Από την εταιρία μου με ενημέρωσαν πως δεν δικαιούμαι επίδομα πτυχίου λόγω λήξης της συλλογικής σύμβασης εργασίας.
  Είναι νόμιμο να μην παίρνω επίδομα πτυχίου?

  2ον : Όπως και παραπάνω σας είπα εργάζομαι 6,5 χρόνια στη συγκεκριμένη εταιρία, χωρίς να μου έχουν αναγνωριστεί οι τριετίες.
  Ισχύουν οι τριετίες ή έχουν καταργηθεί?

  Αν κάνει “λάθος” η εταιρία μου τι μπορώ να κάνω? Που μπορώ να απευθυνθώ? Υπάρχει κάποιος νόμος που μπορείτε να μου στείλετε να με καλύψει?

  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  • admin

   Εφόσον δεν υπάρχει ΣΣΕ να σας καλύπτει δεν δικαιούστε επίδομα πτυχίου.
   Τριετίες δικαιούστε μέχρι το 2012 οπότε παγώσανε.
   Δείτε το πρόγραμμα αυτό για τους ελάχιστους μισθούς.http://ergatika.gr/sse/egsse/

 • loukas

  Καλησπέρα ήθελα να ξέρω σε πια σύμβαση υπαγονται η υπαλληλοι Security.
  εαν μπορειτε να μου δωσετε το λινκ εψαξα μεσα στην σελιδα αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο ευχαριστω πολλη.

  • admin

   Από όσο γνωρίζουμε δεν υπάρχει σύμβαση σε ισχύ.
   Στο ΟΜΕΔ (αρχική σελίδα δεξιά) μπορείτε να δείτε στο π (παροχής υπηρεσιών φύλαξης) η τελευταία ήταν το 2011

 • Νίκος Καβελαράς

  Συγχαρητήρια. Εξαιρετικά χρήσιμο.

 • Καλησπέρα ήθελα να ξέρω με σύμβαση 30 ωρες τιν εβδομάδα, τι μισθό πρέπει να πάρω.

 • Μισθωτός Ιδιωτικού Τομέα

  Η κλαδική σύμβασή μας έληξε τον Ιούλιο του 2012 (μαζί με την 3μηνη μετενέργεια). Ο εργοδότης δεν κατήργησε τα επιδόματα (πλην των τεσσάρων) όπως τού έδινε το δικαίωμα το Μνημόνιο 2. Τώρα λοιπόν, σχεδόν 1,5 χρόνο μετά, μονομερώς καταργεί τα επιδόματα. Έχει δικαίωμα να το κάνει αυτό τώρα; Δεν απαιτείται και η σύμφωνη γνώμη των εργαζομένων;

  • admin

   Κατά την άποψή μας μπορεί. Μπορείτε όμως να προσφύγετε στα αρμόδια δικαστήρια και ίσως δικαιωθείτε.

 • Alex

  Καλημέρα.εργαζομαι απο το Σεπτέμβριο του 2010 εώς και σήμερα με ένα μήνα μόνο χωρίς ενςημα τον οποίο δήλωσα παραίτηση απο προτροπή τους τον Απρίλιο του 2012.τους έχω ενημερώσει οτι μέχρι το τέλος του μήνα θα δουλέψω.τι δικαιούμαι?την άδεια για το 2013 την έχω πάρει.ο μισθός μου ειναι 470 μικτά καθώς δουλεύω πεντάωρα.εαν φύγω νωρίτερα έχω κάποια κύρωση?

  • admin

   Δικαιούστε ολόκληρη την άδεια του 2014 και 1/2 μισθό επίδομα αδείας και αναλογία Δ.Πάσχα.
   Τυπικά ο εργαζόμενος έχει υποχρέωση να ενημερώνει το 1/2 διάστημα από ότι θα τον ενημέρωνε ο εργοδότης, δηλαδή εσείς 1/2 μήνα εάν ληφθεί υπόψη ως νέα πρόσληψη ο Απρίλιος του 2012.

 • χρήστος

  Εργαζομαι στα ΕΛΤΑ ΜΕ 8 μηνο προγραμμα μεσω προκηρυξης. Σε περιπτωση αποχώρησης μου πριν το οκτάμηνο, έχω κάποιες κυρώσεις που αφορούν την συμμετοχή μου σε άλλα προγράμματα ελτα ή οαεδ ;

  • admin

   Να διαβάσετε προσεχτικά τους όρους της προκήρυξης, των συμβάσεων, των προσλήψεων κτλ, ίσως να αναφέρουν κάτι.

 • ΔΕΣΠΟΙΝΑ

  Γεια σας. Θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ να μου πείτε αν το επίδομα γάμου ισχύει στις Ε.Γ.Σ.Σ.Ε. και στις συμβάσεις εμπορικών επιχειρήσεων.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  • admin

   Ισχύει μόνο για τα μέλη στην ΕΓΣΣΕ, στον εμπορικών επιχειρήσεων έχει λήξει η σύμβαση και μπορεί να αφαιρεθεί και από τα μέλη (από τους εργοδότες) μονομερώς.

 • ΓΙΩΡΓΟΣ

  ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚA ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟ 1999.ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑΣ,
  ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΕΩΣ 31-12-2013.
  ΣΤΙΣ 4-2-2014 ΔΗΛΩΣΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΡΗΤΩΣ
  (με αναγκασε να παραιτηθώ μετα συνεχης υβριστικούς χαρακτηρισμούς)
  ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΟΤΑΝ Ο ΤΟ ΜΕΙΚΤΟ ΕΙΣΟΣΟΔΗΜΑ ΕΙΝΑΙ 16846.64
  (ΜΠΩΡΩ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΑΦΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΦΥΓΩ)
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 • georgia

  Καλημέρα σας,

  θα ήθελα να μάθω αν στον πίνακα προσωπικού το ημερήσιο διαλειμμα(30′) πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στο (8ωρο) ωράριο το εργαζομένου?
  π.χ εργαζεται από τις 8:00πμ με διαλειμμα στις 13:00μμ-13:30μμ.Σαν ωράριο στον πίνακα προσωπικου πρέπει να αναφραφεί 8:00πμ-16:30μμ ή 8:00πμ-16:00μμ ή είναι και οι δυο τρόποι επιτρεπόμενοι?

  Σας ευχαριστώ

  • admin

   Εφόσον δεν προβλέπεται από κάποια σύμβαση (όπως γινόταν με αυτή των εμπορικών επιχειρήσεων) τότε μπορεί να επιμηκυνθεί το ωράριο.

 • Γιάννης

  ΚαληΣπέρα σας.θελω να ρωτήσω για μια απολυΣη.Ξεκίνησα 06/10/2008 εώς 28/02/2011 με 2500€.απο 01/03/20011 εώς 28/02/2012 με 2243,59 και απο 01/03/2012 εώς και 10/02/2014 με 2000€.ακομα εχω και 69 μέρες άδεια.Με τη μισθό θα υπολογίσω τι πρέπει να μου δώσουν.

 • Καλημερα! Ο αντρας μου δουλευε σε εταιρεια του γαμπρου του για 2χρονια .το πασχα του 2013 πατησε κατα λαθος το skaner με το μηχανημα που χειριζοταν (clark). Δε το ειχε χρεωμενο το skaner.εκτοτε το αφεντικο τον απειλουσε καθε μηνα κ του διεμηνυε μεσω της λογιδτριας οτι δε θα πληρωθει μεχρι να αντικατασφησει το μηχανημα.παρηγγειλε απο μονος του 3000ευρω μηχανημα κ τον εβαζε να το πληρωσει.ο αντρας μ ειδε δεχτει αλλα να βρει ο ιδιος ενα skanerσιγουρα πιο φτηνο κ να του παει αλλα δε δεχτηκε, πηρε με 3000ευρω.μεχρι τον αυγουστο του κανε τη ζωη μαρτυριο οποτε κ αναγκαστηκε να φυγει ο αντρας μου.του χρωσταει επιδομα αδειας, δωρο χριστουγεννων, μισθο ιουλιου κ δε τσ δινει αν δε του παει νεο skaner.τι να κανουμε? Ο αντρας μ δε παει στην εοιθεωρηση λογω των γονιων του (συγγενεια).του ειπε επθσης κ να πας θα παμε δικαστηριο κ θα δα παρεις σε 2 χροξια τα λεφτα.πειτε μ σας παρακαλω.ευχαριστω

  • admin

   Δυστυχώς οι αντιδικίες και καταγγελίες μεταξύ συγγενικών προσώπων είναι πολύ συχνές. Βέβαια είναι καλύτερο να τα βρείτε μόνοι σας, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι αποδεκτή η παρακράτηση μισθού εάν δεν υπάρχει δόλος από τον εργαζόμενο.

 • stella

  Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν είναι υποχρεωτικό να κάνω γνωστοποίηση όρων ατομικής σύμβασης εργασίας για τους οικοδόμους που θα προσλάβω.

  • admin

   Απαλλάσσονται λόγο του βιβλίου παρουσίας από τον πίνακα προσωπικού. Καλύτερα να κάνετε συμβάσεις.

 • Χρυσούλα

  καλησπέρα σας ! συγχαρητήρια κατ αρχήν για τη σελίδα σας,πάρα πολύ χρήσιμη…θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικό με τις μειώσεις των μισθών που τρέχουν τον τελευταίο καιρό…Εργάζομαι σε ένα εμπορικό κατάστημα εδώ και 18 χρόνια..δεν έχω συνάδελφο,ήμουνα και τα 18 χρόνια το παιδί για όλες τις δουλειές…Αναρωτιέμαι εάν γίνεται μείωση και στον έναν και μοναδικό υπάλληλο …μου ζήτησαν μείωση 20%…σας ευχαριστώ …

  • admin

   Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Μπορούν μονομερώς να σας κόψουν ορισμένα επιδόματα, όπως αυτό του Γάμου.
   Εάν υπογράψετε μπορούν να σας πάνε στα όρια της ΕΓΣΣΕ.

 • ressos georgios

  ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ
  ΑΠΟΖΗΜΙΩΣh ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ
  ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΜΟΥ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?

 • Μαίρη

  Καλησπέρα σας, ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάτι διαφορετικό ή επιπλέον όσον αφορά την μισθοδοσία υπαλλήλου πρακτορείου ΠΡΟΠΟ, πλήρης απασχόληση-πενθήμερο-οχτάωρο συνεχόμενο. Ισχύει κανονικά ΕΓΣΣΕ ως υπάλληλος με μηνιαίο μισθό ή κάτι άλλο?
  Ευχαριστώ

  • admin

   Ισχύει η ΕΓΣΣΕ. Δεν γνωρίζουμε να υπάρχει κάποια σύμβαση σε ισχύ στη περίπτωσή σας.

 • Maria

  Σε περιπτωση παραιτησεις στις 3ιανουαριου 2014 και με προυπηρεσια 4ετη στον ιδιο εργοδοτη τι δικαιουμε να πληρωθω για το συγκεκριμενο ετος;

  • admin

   Δικαιούστε ολόκληρη άδεια και επίδομα, αλλά εμφανίζεται να υπάρχει μία καταχρηστική άσκηση στη συγκεκριμένη περίπτωση.

 • Σπύρος

  Είμαι εργοδότης και είχα Μπουφετζη που τον πλήρωνα με εξοφλητικες αποδείξεις που δεν αναγράφουν τι αφορούν (πχ δώρο Πάσχα) το σύνολο των αποδείξεων είναι ίσο με σύμβαση που έχω καταθέσει στον επόπτη. Ο εργαζόμενος αποδειχθεί υστεροβουλος και με πήγε στον επόπτη και μου έκανε μήνυση διεκδικώντας Δωρα και επιδόματα ενώ τα έχει εισπράξει. Τι πρέπει να κάνω.
  Ευχαριστώ

  • admin

   Εφόσον η καταβολή των επιδομάτων δεν αποτυπωνόταν ξεκάθαρα στις αποδείξεις ή σε κάποιο συμφωνητικό, τότε δύσκολα θα δικαιωθείτε.

 • Γιωτα

  ΓΕια σας. Εργάζομαι σε τράπεζα και τον τελευταιο καιρο για διάφορους λόγους και κατ’απαίτηση του διευθυντή του καταστήματος και του περιφερειακού διευθυντη καθυστερουμε να φυγουμε απο το γραφείο από μισή ώρα εως και 2 ώρες καποιες μερες. Μπορώ να κάνω κάποια καταγγελλια και πως (ανώνυμα κατα προτίμηση) ;

  • admin

   Έχουμε την εντύπωση πως γίνονται έλεγχοι προς αυτή την κατεύθυνση από την Επιθεώρηση Εργασίας.

 • Nfar10

  Καλησπέρα και συγχαρητήρια, θα ήθελα να κάνω τα εξής ερωτήματα:
  1. Εργαζόμενος δεν δηλώθηκε σε ΑΠΔ τον μήνα 09/2013. Η χειρόγραφη συμπληρωματική θα επιφέρει πρόστιμο επί αδήλωτου εργαζομένου ή αυτό θα συμβεί σε περίπτωση ελέγχου?
  2. Επιτρέπεται απασχόληση μόνο μία μέρα την εβδομάδα και μερική απασχόληση (πχ τετράωρο)?

 • Σοφία

  Σε περίπτωση που δεν έχουν σταλεί οι τροποποιητικοΙ πίνακες αποδοχών στην επιθεώρηση εργασιας από αμέλεια ενώ έχουν γίνει μεταβολές στους μισθους μπορεί να διορθωθεί αυτό με κάποιοιο τρόπο για να απόφευγθει το πρόστιμο?Να σημειωθεί ότι έχουν σταλεί οι Ετήσιοι πίνακες με τα σωστά ποσα

  • admin

   Πιθανότατα δεν θα ασχοληθεί κανένας με το γεγονός αυτό, αν και τυπικά είναι παράβαση.

 • maria

  Καλημέρα σας. Εργάζομαι ως εποχιακός υπάλληλος. Για να πάρω επίδομα ανεργίας για 5 μήνες πρέπει να έχω 100 ένσημα μέσα στο τελευταίο 12μηνο ή μέσα στο 2013? Υπάρχει κάποιο έγγραφο που το αποσαφηνίζει? Γιατί στον ΟΑΕΔ μου λένε ότι πρέπει να έχω τα ένσημα αυτά στο 2013

  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  • admin

   Τα θέματα ΟΑΕΔ δεν είναι η ειδικότητά μας, αλλά νομίζουμε ότι αφορά 12μηνο και όχι ημερολογιακό έτος. Και λογικό είναι, καθώς υπάρχουν και επαγγέλματα που εργάζεται κάποιος εποχιακά το χειμώνα, που αναγκαστικά τα ένσημα χωρίζονται σε δύο έτη.

 • Γιαννης

  Καλημερα σας θελω να υποβαλω το ε5 οικοιοθελους αποχωρησης και τον κωδικο 532070 που ειναι ο κωδικος ειδικοτητας δεν τον δεχεται. Μπορειτε να με βοηθησετε γιατι το θεμα επειγει!

 • ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Καλησπέρα σας, θέλω να ρωτήσω αν σε καταγγελία με προειδοποίηση η αποζημίωση απόλυσης κατά την λήξη της σχέσης, μπορεί να καταβληθεί σε δόσεις εφόσον υπερβένει τους δύο μισθούς;
  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Leave a Reply

  

  

  


× 4 = thirty two